Translate

26 Haziran 2012 Salı

Sex And The City Hatunları Olmak İçin Gereken Malzemeler :)

3-5 Hatun sürekli komün halde yaşayıp, her bi bokumuzu püsürümüzü birbirimize rahatlıkla anlatabiliyorsak genelde kendimize bu dizinin hatunları gibi roller verip grubumuza Yerli Sex And The City kızları deriz...biz çekinmeden diyoruz bakın :)

İşte bunun için gerekli olan ahval ve durum listesi:

1. İllaki büyük şehirlerden birinde yaşıyor olmak.

2. Bir adet saftirik Şirine : Her duruma illaki olumlu yaklaşıp, dünyanın hala iyi insanlarla dolu olduğuna inanan bir kadıngil.

3.Bir adet şüpheci Şirine: Her mevzuya illaki şaibe ve şüphe katıp akıl fikir karıştıran ve daha iyi düşünmeye yönlendiren bir kadıngil.

4.Bir adet hormonları tavan yapmış Şirine: Vaktinin çoğunu bakımına, güzel ve sağlıklı olmaya adamış cinsel performansı yüksek, fantezileri okyanus kadar olan bir kadıngil.

5. Bir adet edebi yanı güçlü Şirine: Tüm bunları kendi dünyasında karıştırıp genelde daha akılcı çözümler üreten çoğunlukla mantıklı ama duygusal ikna kabiliyeti yüksek yazabilitesi olan bir kadıngil.

Grubunuz daha fazla kadıngilden oluşuyorsa kişiliklerine göre ekleme yapabilirsiniz. Malzeme ne kadar zenginse o kadar eğlenceli olur :)

İşte size kendinizi iyi hissettiğiniz birbirinizden güç aldığınız, eğlenip, coştuğunuz hayata dair her şeyi paylaşıp rahatladığınız bir terapi grubu. Kıymetini bilin ve birbirinizi acıtıp kırmadan her zaman yanyana olun...paylaştıkça hayat daha yaşanır olur unutmayın :)

Nickimsiz yaz kış demeden aklına ne gelirse yazmaya devam ediyor.....beni okumaya devam edin :)

2 yorum:

  1. Ben kendimi 3 olarak alıyorum kih kih kih :D

    YanıtlaSil
  2. Anlaşılan kimse 4. olmak istemiyor cümle aleme karşı :) Bende o zaman kendimi 5. olarak ilan ediyorum :)

    YanıtlaSil