Translate

12 Haziran 2012 Salı

Arkadaşın biri anekdot 5: + 18 - Tabusu olan kadın gerektiğinde sex oyuncağına bile naz yapabilir :)

Geçen sene çok uzun zamandır kimselerle birlikte olmayan bir arkadaşımız anlatmıştı. Bu blog' u aktif  hale getirdikten sonra yazmak için izin istemiştim. Epeyce bir düşünme zamanı geçti üstünden ve nihayet bu gün izin çıktı....bende aynen yazıyorum. Okuyun bilgilenin arkadaşlar, çünkü her kadıngilin aşamadığı bir şey var :)

Hanım kızımızın uzun zamandır hayatında kimse yok ve olsun istiyor. Çevresinde de biri var ama kızımız yanlış bir karar vermekten çekindiği için emin olamıyor. Bir yandan cinsel arzuları da tavan yapıyor kızımızın. Bu kişi ile hafif flörtleşiyor ama iş cinselliğe gelince kızımız 15' lik genç kızlar gibi ''ay yapma, orama dokunma, burama elleme, öpme, koklama'' nazlanmalarıyla savuşturuyor adamı. Adam da saygı duyduğu için fazla üstüne gitmiyor, Kızımızın ruhuna ince ayar yaparak girmekten yana yani (aferin incelikli hayta imiş ademoğlu)

Lakin gelin görün ki kızımızın libidosu tavan yapmış. Aklı cinsellikten başka bir şeye çalışmaz olmuş bir halde arkadaşlarıyla dertleşirken, arkadaşlarından biri bu sorunu vibratör yardımı ile aşabileceğini söylüyor. Kıza mantıklı geliyor hemen sipariş veriyor.
3 Gün sonra eve teslim edilen oyuncağı bir süre paketinden çıkartmadan inceliyor...arkadaşı paketi açmasını ve eline alıp kurcalamasını tavsiye ediyor. Kızımız bir kaç gün sonra bir cesaretle paketi açıp eline alıyor korka korka sonra elektrik çarpmış gibi aniden atıyor elinden. Kendi kendine bir utangaçlık hasıl oluyor kızda.Bir süre daha elleyemiyor ama aklında sürekli.

Bir gece yine tavan yapıyor bunun libidosu...Kızceğiz alev alev yanıyor, duş alıyor olmuyor, komedi filmi izleyeyim diyor olmuyor sürekli bir sevişme arzusu ile oyuncağı sakladığı yerden çıkartıyor nihayetinde. Bir süre bakıyor, eline alıyor okşuyor hoşuna gidiyor ama o şehvet ve arzularına bırakamıyor kendini...en sonunda kendini mırıl mırıl oyuncakla konuşurken yakalıyor...''ay yapmamam lazım, ama çok da tatlısın...hay allah ne yapsam ki..ay yok olmaz, bi gören olsa beni sapık zannederler...ayyyşş dayanamıyorumda'' kız bu haleti ruhuyeden cep telefonu sesiyle sıçrıyor ki ne sıçrayış ama oyuncak kanepenin altına kayıp gidiyor. Telefonu korkudan titremekten açamıyor elinden düşürüyor

Bir süre donup kalıyor o halde, sonra kendine geldiğinde kendi kendine gülmeye başlıyor. epeyce bir gülüyor susturamıyor kendini ama, o derece. Sonra yine oyuncağı yerine kaldırıp..gidip soğuk bir duş alıyor uzunca. Kızımız kendi aşılmaz duvarlarına yenik, bir süre debeleniyor bu duygularla. Adam da bu durumdan sıkılıyor ve bırakıyor kızı ( vaaaayyyy öküz vaaayyy..zaten çok güvenmemiştim, erkek milleti değil mi zaten :) )
Neyse ki kızın ateşi düşüyor ve kendi normlarına dönmeyi başarıyor..

adam: bir başkasıyla çıkmaya başlıyor.
oyuncak: saklandığı yerde bir gün sıranın ona gelmesini bekliyor.
Kız; hala kendi ikilemlerinde boğuşuyor, adamı unuttu, oyuncak arada bir aklını kurcalıyor....hayat yine devam ediyor :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder