Translate

5 Haziran 2012 Salı

Ruh Öküzleri ile yaşama rehberi: bölüm 1

Hıncal Uluç' un da dediği gibi biz kadıngiller öküzlere taparız. Ayrıştığımız bir nokta var ki sadece bir zaman değil her zaman taparız. Benzer yada uyumlu öküzlere de Ruh Öküzümüz deriz...demezmiyiz ? Ben derim, niye demeyim ki ? Çünkü senin yaptığın ve ay çok beğenecek diye umduğun çoğu şeyi ya görmezden gelirler yada ezip geçerler....tamam bee geçmeyenler de var anladık ama onlar maalesef ki nesli tükenmiş varlıklar kategorisinin en nadide parçaları olarak durur kalbimizin derinliklerin de. Keşkelerimizin beyaz atlı prensleridir onlar. ben henüz karşılaşamadım. karşılaşan varsa yazsın bir yada resmini çekip yollasın bir zahmet :)

Sizi kendi yöntemi ile severler bu cinsler. Yani kompliman vs yapmaktan uzak bir anda al ! diye kırçiçekleri yada bir buket gülü gözünüze sokarcasına uzatır. böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda sinirsel bir tepki verirseniz bir daha onu bile göremezsiniz söyleyeyim hemen. Hemen duruma adapte olun ve gayet nazik bir biçimde teşekkür edin, kimbilir belki sizin inceliğinizden utanır da bir daha ki sefer daha dikkatli olur. :)

Her zaman eleştiri modunda olmayın..çünkü sağları solları belli olmadığından bir gün bir bakarsınız size altından kalkamayacağınız bir eleştiri yapar ondan sonraki hayatınızı buhranlar içinde geçirmenize sebep olur. Bence yavaş yavaş sanki o akıl etmiş gibi ince ince işleyin ve gereken her yerde övgü dolu bahsedin...bu hoşuna gider :)

Arada başı boş otlamasına ve kendi cinsleri ile vakit geçirme isteğine anlayışla yaklaşın. bu gibi durumlarda bir birleriyle konuşurlar ve akıl alırlar, ötekinin eşi ile, berikinin sevgilisi ile sizi kıyaslayıp muhakeme ederler eğer artılarınız fazla ise bir şekilde gösterir zaten çoğunlukla sizin istediğiniz gibi olmaz ama idare edeceksiniz artık.

evet bu gecelik de bu kadar çıktı, uykum geldi valla cinayet belgeselleri eşliğinde uyku moduna giriyorum iyi geceler hepinize...başka bir gün devam ederiz bu konuya :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder