Translate

15 Haziran 2012 Cuma

Akıllı Kadınlar Ansiklopedisi :)

Akıllı Kadınlar kendi içlerinde yeteneklerine göre gruplara ayrılır.

Duygusal zekaları yüksek olanlar : Bu model hatunların genelde 6. hisleri kuvvetli olur ve genelde mantıklarını geriden ama etkili biçimde kullanırlar.

Yapay Zeka Kullananlar: Başkalarının fikirlerini kendilerine göre uygular ve suya sabuna dokunmadan iş bitirirler. Kısaca Amerika keşfedilmiş se tekrar keşfetmenin ne alemi var mantığı güderler. :)

Ağlak Zeka Kullananlar: Her şeye ağlanıp sızlanırlar..sürekli ağladıkları ve şikayetçi oldukları içinde her daim onların dediği olur :)

Cinsel Zekasını Kullananlar: İstediklerine kolay ulaşabilmek için dişiliğini ön plana çıkartırlar ve her zaman başarılı olurlar.

Toplumsal Zeka Kullananlar: Genelde büyük kitlelere ulaşmak için toplumun zaaflarını iyi bilen büyük ihtimalle kar amacına yönelik kazançlar sağlamak için bu yolu kullanırlar. Örn: Üfürükçü, Falcı, Büyücü, Dini Lider, Siyasi Dişi :)

Politik Zeka Kullananlar: Her ortamda kendini belli eder, her bi boktan çakar, herkese eşit mesafededir, iyi arabulucudur ve ikna kabiliyeti yüksektir.

Sarışın Zeka Kullananlar: Erkek avlamak için tercih edilen en klasik zeka tipidir. salağa yatıp kalkmak bilmeden bir erkeğe dilediğini yaptırabilir. Aciz ve koruncak görünümlü, her daim şaşkın ifadeli cik-cik nağmeli..şampanyalı bal köpüklü tipitoşlardır :)

IQ' sunu Kullananlar: Genelde iş dallarının hepsinde başarılı olurlar. Kariyer odaklı her yolun başındandırlar. Bu tiplerin özel yaşamlarında durum iş alanında ki kadar parlak değildir. Sürekli yalnız ve hazan mevsiminde gibi yaşarlar. Bu yüzden hırslarını işe yansıtıp milletin anasını ağlatırlar :)

Biliyorum hepimizden bir parça var....ben eğlence olsun deyu azıcık uyuzluk yaparak yazdım :)
İyi Hafta Sonları Arkadaşlar....merak etmeyin ben hala burada yazıyor olacağım :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder