Translate

19 Haziran 2012 Salı

KGB Nedir ? :)

Biz Kadıngillerin bir araya gelip fil gibi yemek yeme, dedikodu yapma, fal bakınma, kaş, bıyık yolma, ağda yapma durumuma KGB yani Kadın Göbeği Birliği denir.

Bu gibi toplantılarda genelde herkes bir şeyler yapar. Kimi tepsilerce börek, kimi kazan dolusu kısır, kimi kalıp kalıp kek döker bu yiyeceklerin toplamı genelde bir İlçeyi doyuracak kadar olur ama yine de gözümüze az görünür yedeklemesi mutlaka yapılır.

Patlayana kadar yenip içilirken onu bunu çekiştirip büzüştürmek genelde adettendir. Çoğunlukla erkeklerimizin cinsel performansından, ruhsal öküzlüğünden dem vurulur. Elalem kadınlarının kocalarına sevgililerine iç geçirilir, mevkii, makamı, parası konuşulur. Ve mutlaka o Elalem kadınları kötülenir pis kaka ilan edilir iç rahatlatılır.

Çok konuştuğumuz için çenemizin işlemesi oranında yine karnımız acıktığından bu sefer bir hırsla sanki o karıgillerin butunu bacağını yiyormuş gibi iştahla yine yemek merasimi yapılır. O fasıl biter kahve faslı başlar, fallar bakılır herkes duymak istediğini duyar rahatlar. Sıra kıl tüy vs. lerden kurtulmaya gelmiştir. Yeteneklerimize göre kimimiz kaş alır, kimimiz bıyık alır, kimimiz ağda yapar iyice bir rahata ereriz.

Sıra kendi yediğimiz haltların komik anılarına gelmiştir. Yaptığımız bütün salaklıklarımızı, eski sevgilerimize neler yaptığımızı sıra ile anlatıp günahımızıda çıkarttıktan sonra sıfırlanmış rahatlamış, kısmen stresi atılmış bir bünye ile sevgilerimizin, kocalarımızın koyunlarına ermiş kadın edasıyla girer horlaya kaşına uyuruz..uyurmuyuz? Genelde o kadar çok temizlik yapıldıktan sonra bir imza illa lazımdır...eh bu teşviki mesaide elbetteki erkeklerimize düşer. Beden iyice gevşemiş bir daha ki KGB ye kadar taslarımız dolana kadar hayatımıza devam ederiz.

İşte Kadıngillerin genelde ayda bir evlerde gizli tarikat gibi toplanıp yaptıkları genel detoks a KGB (Kadın Göbeği Birliği) denir...denmez mi ? Denir denirrrr hemi de öyle güzel denir ki :))))


Bu gece de bünyeden bu çıktı..haydi okuyun afiyetle...offf börek de olsaydı beeee :)

1 yorum:

  1. O masa asla kalkmazzz.. fil midelerimiz dolar.. sanırsın KGB toplaşmasına insanoğlu değil ayı sürüsü katılmış..:D

    YanıtlaSil