Translate

14 Haziran 2012 Perşembe

Şahin K. ne işe yarar :)




Açıklıyorum...biz bekar hatungillerin de arada sırada başına vurduğu anlar vardır. İşte bu anları kazasız belasız atlatabilmenin en etkili formülü Hollywood tarzı porno filmler değildir arkadaşlar.

Bu tepemize vurmuşluk halimizi bir doz Şahin K. izleyerek atıyoruz...yani hepimiz için geçerli değildir elbette ben ve benim çevremde 3-5 hatun için durum böyle..Bir doz Şahin K. izlenince bünye anında cinsel dürtüşlerine son veriyor. Bir erenlik bir evliyalık havası çöküyor. Tepemize vurmuşluk halimizle giydiğimiz leopar iç çamaşırlamızı çıkartıp, lastiği hemen göğüs altımızda biten  evliya donlarmızı giyiyor ve kendi normlarımıza dönüyoruz...

Arada komedi diye de izliyoruz itiraf ediyorum...hatta onun repliklerini en çamur ağzımızla taklit bile edebilitemiz var.

Aslında saygı da duymak lazım yani pek çok erkek bu halde, götlü göbelekli varla yok arası bir cinsel organ...ama adam öyle bir kendine güven kaynağı ki. Burada espri konusu yapıyor olsak bile, yaptığını tasvip etmesek bile bir şekilde iş görüyor...her türlü amaca yönelik yani. Bakın bizi sakinleştirmeye yarıyor mesela ?

 Az önce baktığın her yerde başka şeyler görüyordun ya noooldu abla ???? Şahin K. sağolsun anti sex ilacı, izledik uhreviyata geri döndük çok şükür evladım :)


3 yorum:

  1. Ne diyeceğimi şaşırdım kaldım. Siz benim okuduğum en iyi Kadın Blog yazarısınız. Samimiyetiniz beni çok etkiledi. Diğer yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. lan görsen şahin'i şurda nasıl domalıcağını şaşırırsın adam dünyanın en büyük adult expo larında uluslar arası pornstarlarla takılıyor artık senn gibi kezbanlarla değil ...

    YanıtlaSil
  3. iyi de bu benim kezbanlığım...size ne oluyor diye merak ettim şimdi. hakket size ne oluyor adamı izlerken şehvetengiz duygularınız mı coşuyor ?

    YanıtlaSil