Translate

22 Haziran 2012 Cuma

Ruh Öküzleri ile yaşama rehberi: bölüm 2

Şimdi yaz geldi ya bizim Ruh Öküzlerimizin de beyinlerine, beyincik(!)lerine sıcaktaktan mütevellit aşırı kan pompalanmaya başlar. Bir spor salonlarına gitmeler, bir sauna yapmalar, bir saç değişiklikleri, giyim kuşam da farklılık vs. vs.

Bu cinsler nedense kendilerine bütün kadınların deli divane olduklarını düşünmeye başlar. Onlara göre koca kıçları dar, koca göbekleri kas, diğer uzuvları da Conan' ın kılıcıdır ya, gören kadının yere kapanıp secde edesi gelir...onlara göre tabi bu. :) Çevrede ki cıvırlara (taze kız anlamında kullanır) daha bir alıcı gözle bakarlar, kesik atar, kaş göz sarkıtırlar. Bu halleri gördüğünüz Ruh Öküzlerinize abartılı kıskançlık tripleri yapmayın ey Hatun milleti, çünkü tepkinizi bu şekil ortaya koyarsınız muhtemelen yaz sonuna kadar terk edilir, eliniz böğrünüzde buhranlı İnek sendromuyla başbaşa kalırsınız, ağlar, zırlar, küfür eder koca yazı kendinize zehir edersiniz benden söylemesi.

Ruh Öküzlerinizin kendilerini Yaz İlahı gibi görmesine izin verin sevgili arkadaşlar, bırakın sizin yanınız da o duygularını tatmin etsin, yalnız kontrolü de tamamen bırakmayın. Onların da bir ruhları var sakın ha unutmayın.
bu gibi durumlarda erkeğin en öz hali olduğunu vurgulayacak hal ve tavırlar da olun. Sadece sizin beğendiğiniz değil herkesin hayranlık duyduğu bir Ruh Öküzü olduğunu hissettirin. Gecelerinizi renklendirin, fantezilerinizi çoğaltın ve sürekli bakımlı ve cazibeli olmaya çalışın.

Baktınız olmuyor devreye hemen kankagillerden olan erkek arkadaşlarınızı devreye sokun reyting arttırıcı ufak oyunlar oynayın. Her Ruh Öküzü ilgi görmeyi ve ilah gibi tapılmayı sever ama yanında ki kadının bir başkası tarafından İlahe gibi algılanmasına tahammül edemez ve hemen atar damarları kabarır sizi tekrar kendi otlağının en lezzetli otu ilan eder meraklanmayın. Yalnız bu reyting durumunun dozunu fazla kaçırmayın çünkü bu cinslerin çoğunun içinde ''ilk ihsan'' yaşadığından sonuç lehinize sonuçlanabilir. Haklılığınız haksız boyuta ulaşmasın. Çünkü genelde bu durum Ruh Öküzlerinin sizi bambaşka bir gözle görmesine neden olur, düşürür...siz ne derseniz deyin onun haklılığının ötesine bir adım bile geçemezsiniz. Yine eliniz böğrünüzde bu sefer tamamen kaydettiğiniz Ruh Öküzünüzün uhrevi aşkıyla hazan diyarlarına yelken açarsınız.

Kısaca sevgili arkadaşlar Ruh Öküzlerinizle Matrak oynayın böyle durumlarda can acıtmadan savaşma sanatı yapın ki hayatınıza renk gelsin, Mevzuya tatlı sert dalın ve o durumun kumandanı yine siz olun..ama o bunu bilmesin...Yegane Kumandan Kendisinin olduğunu sanmaya devam etsin :))

Eveeett bu akşam da bu çıktı...haydi sıcak sıcak okuyun kalmasın :)

Not: Espri, hiciv şeklinde yazıyorum sakın ha üstünüze başınıza alınmayın valla hüngür hüngür ağlarım, kimse susturamaz :) Kalın sağlıcakla....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder