Translate

26 Haziran 2012 Salı

Ruh Öküzleri İle Yaşama Rehberi 3

Ruh Öküzlerimiz kendilerini hiç hastalanmayacak süper ötesi varlıklar olarak görürler. Bizlere de sürekli başım ağrıyo kıçım ağrıyo vs gibi sızıldanmalardan, nazlanmalardan geri durmazlar ama. E hadi kalk doktora gidelim dediğimizde ise bir takım atletik hareketlerle komik bir şekilde benim bir şeyim yok derler.

İşte böyle durumlarda siz onların bu dediklerine kayıtsız kalmayın arkadaşlar. Çünkü bu cinsler sızıldanıyorsa mutlaka önemli bir şeyler var demektir bünyelerinde. Nihayetinde bunların hayatları her ne kadar renkli gözükse de yaptıkları en temel şeyler yemek, içmek, dışkılamak, klozeti nişan tahtası gibi görüp hedef belirleyerek işemek, gaz çıkarmak, geğirmek, maç izlemek, işe gitmek ve kalan zamanlarda sizi uyuz etmektir.

Böyle durumlarda bizim yapmamız gerekenler sırayla şunlardır:

1. Böyle yakınmalar başladığında sizde hasta numarasına yatın.

2. Doktora gitmem lazım sende yanımda ol deyip aslında onun için randevu alın.( bu durumu doktorunuza açıklayın ki doktor da Ruh Öküzünüze nazikçe yaklaşıp işlem yapsın) çünkü ürktüklerinde acayip vahşi olabiliteleri vardır. aman dikkat :)

3. Tuzağa düşüldüğünü anlayan bu cinsler çok sinirli olabilir böyle durumlarda onun sinirini bir anne şefkatiyle göğüsleyin ve ne dediğine bakmadan yumuşatmaya çalışın. Örn. aaa bak hemşirenin göğüsleri ne kocaman, aa bak şu kadın sana nasıl bakıyor, seni süzüyor , bak şunun donu gözüküyor vs. gibi...artık onun seyirlik ilgi alanına göre bu örnekleri  çoğaltabilirsiniz. :)


4. Tahlilleri ve sonuçları da takip etmek yine size düşüyor tabi. Çünkü genelde mutlaka büyük bir şey çıkacak diye kıçlarını kurtlar kemirdiğinden kendilerine göre senaryolaştırdıkları vahim sondan kaçmak için başlarını kuma gömerler eğer ilgilenmezseniz.


Genelde sapasağlam çıkarlar bu kontrollerden ama siz temkinli olun yine de. Malum bunun deli danası var, leptospirozu var, şarbonu var, var da var işte... :)


Ruh Öküzleri kendi sağlıklarına önem vermezler sevgili arkadaşlar eğer çiftliğinizin en değerli ve yagane damızlığını kaybetmek istemiyorsanız işte yukarıda yapmanız gerekenler.

Ruh Öküzlerimizin en derinin de büyümemiş, hala sokaktaki misketlerini sayan yaramaz çocuklar vardır arkadaşlar. Bunu sakın unutmayın. Sizin verdiğiniz değerle daha sağlıklı ve her zaman şirin baş belalarınız olarak hayatlarınız da uzun seneler olması dileklerimle :)

Sıcaktan mayışmış, akatlar da erik ağaçları, vişne ağaçları altında serinlemeye çalışıp börtü böcekle uğraşırken...haa bir de yumurtacı bağırıp duruyor tiz sesiyle...haydeee yumurtaaaaa, yufkaaaa....eee börek nerde ? :))

Kalın sağlıcakla, serin günler.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder