Translate

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Tiksinç Yemek Tarifleri Kuşağı :)

İnternette nereye tıklasam bir yemek tarifine denk geldiğim için bende kendi bloğumda bu geleneği bozmayayım, ısrarla çakayım da anı gibi dursun dedim :)

Saç Kavurma.
Çeşitli Kuaförlerden çeşitli renk ve ebatlarda topladığımız saç kırpıntılarını derin bir kapta güzelce yıkayalım. Kesip biriktirdiğimiz el tırnağı ve kenar etlerini mis gibi keratin ve et kokusu gelene kadar kızgın yağda çevirelim, yıkayıp kuruttuğumuz kırpık saçları ekleyip yüksek ısıda 3-5 dakika çevirdikten sonra büyük bir servis tabağına alıp, üzerine saç kepeği ekleyip servis edelim...artık yemeyip yanında mı yatarsınız, yoksa gidip istifra mi edersiniz orasını bilemem...afiyet olsun demeyeceğim onun için bu kısmı size bıraktım :)

Fırında Kakalak Oturtma
Etrafımızda ki el değmemiş yerlerden toparladığımız parmak büyüklüğünde ki kakalakları önce suda boğup öldüklerinden emin olduktan sonra. Karın kısımlarını bir kaba boşaltalım (o çıkan beyaz macun gibi şeyi atmayın çünkü sos olarak kullanacağız) Boşalttığımız karınların içine bahçemiz ve saksılarımızdan topladığımız solucanları tıkıştıralım, kakalakların her biri sırtı yukarı gelecek şekilde tepsiye dizdikten sonra. Bir kaba aldığımız beyaz macunumsu şeyı suyla açıp likit hale getirdikten sonra kakalaklerin üzerini hafif örter şekilde tepsiye döküp fırında 30 dakika pişirelim. tabaklara servis ederken üzerini kıtır hale getirilmiş karınca ile süsleyelim....Vallahi Vietnamlılar ve Çinliler yiyor biz niye yemeyelim ki, bizim neyimiz eksik onlardan :)

Tahta Kurusu Tütsü
yaklaşık beş kilo kadar tahta kurusunu üç şişe viski ile bir güzel haşlayın, viskinin turba aromalı olmasına dikkat edin (Turba: bir tür toprak ve ağaç kabuğu kömürü. İrlanda ve İskoçya da bolca mevcut, inanmayan gitsin baksın). Viski ile haşladığınız tahta kurularını iyice süzdürüp kurumalarını sağladıktan sonra tütsüleme için özel yapılmış bir tür sobaya benzer bir kazanın içine koyun...köz haline getirdiğiniz çıra ve meşe parçalarını bu kazanın altına koyun..yaklaşık 5 saat boyunca tütsüledikten sonra kazandan çıkartıp soğutun, ışık almayan bir kapta dilediğiniz kadar saklayıp içkilerin yanında çıtır çerez olarak servis yapabilirsiniz..ay bana bi şeyler olmaya başladı siz nasılsınız ey ahali ? :)

Örümcek Ağı Yatağında Örümcek Yumurtası haşlama
Örümcek ağlarını herhangi bir işleme tabi tutmadan koyu renkli bir tabağa serin (dekoratif olarak daha iyi duruyor onun için koyu renk tabak) Topladığınız örümcek yumurta topaklarını kaynar suda 2 dakika haşlayın süzgeçle süzerek daha önce yerleştirdiğiniz ağın üstüne serpin, ürt süslemesi için meyve bitleri yada kırkayak ayakaları serpebilirsiniz.

Eveeetttt bu gece de hiç bir yerde bulamayacağınız..istemediğiniz misafirlenizi bir daha sizi tanımamak üzere hayatınızdan uzaklaştıracağınız muhteşem yemek tarifleri yazdım. Umarım beğenerek okumuşsunuzdur. Hiişt ordaki ağzının kenarını sil, salyan akmış :)  Lezzetinden yiyemeceğiniz ama asla unutamayacağınız başka bir Tiksinç Yemek Tarifleri Kuşağında buluşmak üzere. Şimdi müsadenizle ben su çarpayım yüzüme fena oldum çünkü.

Nickimsiz gerekli hallerde iğrenç bir yaratık olabilir bunu asla unutmayın, unutturmayın :) aman yok yok kalsın o kadar iğrenç halime katlanamam veririm kendimi yellere, yel kanseri olurum daha iyi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder