Translate

6 Temmuz 2012 Cuma

Netten Hatun İndirme Tüyoları :)

Bilindiği üzere sanal alemde çeşit çeşit tanışma, karı kız arama, koca, sevgili arama motorları ve. her bi şey var. Bunların çoğu siz erkeklere ücret mukabili iken biz hatungillere ücretsiz. Niye biliyormusunuz ?
Çünkü tüm bu sitelerdeki düz mantık siz avcısınız, biz av.  O sitelerin içinde impala sürüleri gibi dolanmamız ondan çünkü ücretsiz zaten bize :)

Siz adamgiller bu tarz sitelere genelde ücretle girebildiğiniz için verdiğiniz paranın geri dönüşümü çabuk olsun diye yaptığınız aptalca şeyler var, yazayım da yapmayın bir daha :)

Biz kadıngiller genelde kendimizi özel hissettiren profillere geri döneriz bunu sakın unutmayın. Beğendiğiniz kadının sadece resmini görüp kopyala yapıştır, klasik, bilinen basma kalıp cümleler yerine ilgilendiğiniz kadının profil içeriğini iyice inceleyin. Nelerden hoşlaşıyor, kendi ile ilgili neler yazmış okuyun öğrenin ve yazacağınız mesajın içeriği kişiye özel olsun büyük ihtimalle geri dönerler :)

Bir hatuna en fazla 3 şans verin 3 de de geri dönmediyse bırakın o üzülsün kaçırdıkları için. İlkinde geri dönmediyse 2. mesajın içeriği hafif alaycı ve dokundurma üsülü olsun yani hafiften kışkırtın. Çünkü genelde hemen savunma moduna geçip illa bir laf yapıştırmayı kendilerine borç bilirler :) ona da geri dönmediyse dozu biraz yükseltin ama bokunu da çıkarmayın. Bu 3 kurala sadık kalın ve geri döndüklerinde konuyu hemen cinsel boyuta taşımayın..azıcık tanımaya çalışın kendinizle ilgili mutlaka hüzünlü bir anınızı anlatın ama ağlak moda da girmeyin anlatırken yarıda kesin başka konulara geçin daha neşeli bir şeyler yazın...eğer o konuya geri dönmek istediğini belirten yanıtlar gelirse kendinizi çok acındırmadan mağrur bir şekilde durumu anlatın ki bu durum genelde bir ayrılık yada aldatma gibi bir konu olsun bu tarz durumlar kadına ilginç gelir çünkü. Anaç yanımız ağır basar avutmaya çalışırız unutmayın.

Sonra iletişime geçtiğiniz kadınla hemen görüşme istekleri yağdırmayın azıcık gizemli olun. Vakti gelince kadın zaten buna dair dokundurma yapar o zaman sizde nazikçe teklifinizi yapar görüşmeye ikna ederseniz ahanda size netten indirilmiş bir kadın. Afiyet olsun :)

Nickizmsiz iyi geceler diler :)

1 yorum: