Translate

5 Eylül 2012 Çarşamba

Öldükten Sonra Biz Hatungillere Neler Yaparlar :)

Diyelim ki Hak Vaki oldu ve öldük, önce artık yeni prosedürler gereği bizi bir güzel kesip biçerler...hemde öyle nizamlı intizamlı değil ha...yalap şap, sankim kasap et doğruyor hesabı. Sonra eşşek kadar bir çuvaldızla ellerine alıp ıncık bıncık oynadıkları, örnek alıp patoloğa yolladıkları organlarımızı karnımıza doldurup bir güzel yorgan diker gibi dikerler. Dikerken zorlanıyorlarsa küfür kafir giderler vs.

Her şey tamam olduktan sonra gasilhaneye yollarlar, orada bir güzel yıkamazlar tabi...niye ki ? yıkanıp, paklanıp dışarı çıkma yada kendini beğendirme derdin mi var artık...yoook..e niye  uğraşsınlar o zaman canım, her yere ayrı şampuan, saç kremi, duş jeli, kesesi, lifi en sonunda vücüt losyonu...sonra bakım kremleri, topuk taşı ile toynaklarını törpüleme...aman kim uğraşacak...hem neden ?

Bundan sonra güzel görünmen için tek gereken şey eğer ahiret zamanını düşünüp iyilik ve inayet yapmışsan onun doğrultusu kadar olacak ki zaten...az yaptıysan çirkin bir acuze, çok yaptıysan vallahi bu dünya da ki kainat güzelinden bile daha güzel bir kadın olacaksın...İşin özü kısaca ne kadar ekmek yaptıysan o kadar köfte dolduracaklar ekmeğine :)

Bir de öldükten hemen sonra bazı kadınların başına gelen ilginç hikayeler duymuştum...sadece Türkiyeden değil dünyanın her yerinden..malum meraklı bir insanım okudum bunları ben...ne işime yarayacaksa hala bilemiyorum ama işte buraya malzeme çıktı :)

Efendim eğer güzel ve genç bir hatunken ölmüşsen bazı ellerde senin o vucüdu varya, yaşarken aklına bile gelmeyen şekillere sokup bir güzel fantezi malzemesi yapanlar varmış...amanın düşünsenize ağdacınıza, jinekoloğunuza bile sanki dünyanın en önemli ve görülmesi mucize gibi davrandığınız cinsel organınızı bunlar nasıl orta yere çıkartıyor...oyyy insanın ölesi gelmez yaw, azraili bile faili meçhul yapası gelir...sen o kadar sakın koru...sonra gelsin manyağın biri ........ ayyy ne ürkünççç !!!! haaa bu tarz sapıkların tıptaki adı ise nekrofili yani ölüsevici demekmiş, bilginiz olsun....haaa ben öldüm nasıl kendimi koruyayım bunlardan diye aklınıza saçma bir düşünce gelirse..vasiyet edin efendim siz gömülene kadar başınızı bekleyen biri olsun, bu kişiye de önceden psikolojik kişilik testi yaptırmayı unutmayın ama....bu yazıdan sonra zaten ölmekten korkan okuyucu varsa daha da aklını oynatacağına eminim ama ne yapalım ki bunlarda hayatın gerçekleri :)

Alışın, bilin öğrenin diye yazıyoruz herhalde....yaw tamam hepimizin başına gelmez, o kadar kıllanmanın da bir manası yok, ben mesela öldüğüm de umurumda bile olmaz beni ne şekillere sokacakları...zaten organlarımı bağışlamışım geriye pek bir şey kalmadan gömüp giderler...hem  o kadar da güzel bir kadın değilim Allahtan yani bu tarz endişelerim hiç yok :)

Velhasıl biz kadıngiller öldüğümüz de bile bize rahat yok....yani yaşarken en az 5-10 kilo daha az söylediğimiz kilomuz ölüm ağırlığı ile birlikte 2 katına ulaşıyor...sizin dediğiniz kilo da olduğunuzu sananlar başlıyor bunun dedikodusunu yapmaya, sonracııma ısrarla inkar ettiğiniz göğüs ve dudak silikonlarınız ortaya çıkıyor o da ayrı bir dedikodu malzemesi oluyor...bunca yıl devlet sırrı gibi korse vb. şeylerin içine tıkıştırıp, tepiştirip sakladığınız göbeğiniz kaçak arazi gibi ortaya çıkıveriyor e geride kalanlar durmuyor tabi bununda hakkından gelip dedikodunun gözüne vuruyor, selülit, çatlak vs. kendimizi mermerden farklı göstermediğimiz herkes artık öyle olmadığımızı öldüğümüz de anlıyor....ve nedense o kişinin dış görünüşü iç güzelliğinden daha önemliymiş ki ölünce dünyanın en yalancı kadını oluyormuş bu tip ufak tefek hileleri ortaya çıktığı için. Yani ölüp öleceğimize de bin pişman oluyoruz anlayacağınız. Rice ediyorum bir an önce şu ölümsüzlük ve ömür boyu gençlik iksirini bulsun artık şu bilim adamları...yoksa halimiz haraptır ey kadın milleti :) Benden size tavsiye ya çevreniz öldükten sonra siz ölün...yani mümkün olduğunca buna gayret edin, yada gidin sizi hiç kimsenin tanımadığı bir yerde cartlağı çekin...en kötüsü elalemin diline o anlık sakız olursunuz:)

İşte size biz hatunlar öldükten sonra kısaca neler olacağına dair kısmen geyikleme dolu bir ön bilgi. Ayyy siz ne sandınız ki yaw...yukarı da yazan her şeyin gerçek olduğunu mu ? Onun için mi suratlarınız büzüştü o kadar....kızlar vallahi bende dahil olmak üzere ne kadar inanıyoruz her şeye yaw...Yok be bizim Ülkemizde bu tarz durumlar çok şükür ki münferit olaylar kategorisinde hala, çünkü bizim erkeklerimiz okküs ötesi varlıklar olasa da karşılarında hala kanlı canlı hatun görmekten hoşlaşan ve fantezi mekanizması buna göre çalışan cinsler. İçiniz rahat olsun bizim ülkemiz de bu traz vakalar yok denecek kadar az...bu piyangonun bize vurma olasılığı da en az o oran kadar imkansız yani :)

Nickimsiz' in tepeniz de bilgi ampüllerini cayır cayır yandıran bir öğrenim kuşağının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz...yakında bu yazının bir de erkekler için olanı yazarım, tadından yanında duramazsınız...hem bu çifte kavrulmuş bilgiyi de artık nasıl kullanırsınız onu da siz bilirsiniz...benden yazıp çizmesi vallahi...

Haydi kalın sağlıcakla :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder