Translate

26 Eylül 2012 Çarşamba

Antik Uzaylılar :)

Bir süredir belgesel kanallarının birinde bu kuşağa denk geliyorum, azıcık alengirli şeyler meraklısı biri olarak üşenmedim izledim bu serileri.

Belgeselde ki tezler bayağı kafa karıştıracak türde Hz. İsa ve Hz. Nuh Peygamberlerin aslında uzaylılar tarafından bizim şimdiki yüzyılda keşfettiğimiz tüp bebek yöntemi ile dünyaya gelmiş olabileceğini savunuyor...sonra berdmuda şeytan üçgeninin aslında Mısır ve Güney Amerikada bulunan Pramitleri kontrol ve gözlem amaçlı bir uzaylı üssü olduğunu da, tüm semavi dinlerin aslında birleştirici özelliği o zaman insan ırkı bu kadar bilimsel ve teknolojik gelişmediğinden kaynaklı gökyüzünde gördükleri bu garip şekilli araçları doğa üstü sanıp bunları ilahi ve kutsal saydığını vs.
Yani anlayacağınız atalarımız uzaylı bizde dünyalı değil uzaylı bir ırkın nesilleriyiz...o zaman cennet cehennem de yok, ölünce de sanırım atalarımızın gezegenine gidiyoruz..yani bir nevi kaynağa dönüş :)

E o zaman bu dünya savaşları vs. hepsi koca bir yalan Haçlı seferleri, Hitlerin Yahudilere Soykırımı, birbirlerimizi din, ırk vs. göre kategorize edişimiz hepsi fos yani...boşuna ölüp, boşuna zulüm çektik hala da çekiyoruz ya..

Milattan önce ve sonrası pek çok kayıtlarda aslında yazılıp çizilmiş bunlar. G.Amerikada ki Merdivenli tapınaklarda, Mısır Pramitlerinde, hatta mağaralarda o döneme ait abidik gubidik pek çok şey çizmişler ya. Biz de ayy bak atalarımız kendince sanat yapmış diye senelerce yedik bunları, meğer adamlar bir şeyler anlatıyormuş o resimler de, yani diyorlarmış ki ''ey bizden sonraki nesil, biz böyle garip şekillerle gökyüzünden gelen bir takım yaratıklarla haşır neşir oldu, hatta bize de pek şey öğrettiler bunlar, malum taş devrindeyiz yazı yok, kağıt yok kalem yok, internet hiç yok, onun için duvarlara çiziyoruz ki bilgilenin diye...yoksa sizin sandığınız gibi kıllı,aklı şeyinde bir ced değiliz. İmza: İlk İhsan :))''

Hatta pek çok ortaçağ ressamı gökyüzünde gördükleri garip nesneleri tuvallerine bile yansıtmışlar ama tabi o zaman engiszisyon var ruhani varlıklar nesneler şeklinde çizmişler ki başları belaya girmesin. O zaman farkedilseydi ne yaparlardı kimbilir bunlara..amanın gerim gerim gererlerdi, tunçtan kapalı bir kazana tıkıp ressam buğulama yaparladı oyy ne eziyet, ne işkence yani :)

 Da Vinci akıllı adammış bildiği ve o zaman inandığı ne varsa hepsini tablolarına şifreli olarak gizlemiş, hatta pek çok yazıları tersten yazmış ki şimdiki bilim adamları uğraşıp çözsün.

Hıımmm demek ki Michelangelo' nun tablolarında ki o parmaklar boşuna bir şeyi işaret etmiyor :)

Anlayacağınız arkadaşlar dini inançlarımız ve hurafelerimizin hepsinin boş çıkma ihtimali varmış. Bu durumda Cübbeli Ahmet hoca yalan oldu desenize sarık, çarık, türban,burka,az dekolte, öz dekolte, islamın 5 şartı, namaz, niyaz, oruç vs ne varsa hepsini o zamanlar kafamız bunlara basmadığı için biz öyle olabileceğini düşünüp kendimiz icat etmişiz demek mi oluyor ?

Son zamanlarda bir film için dünya da kaos ortamı oluşurken bu durumda ne olurdu acaba ki ?

E cennet yok, cehennem yok, huri, nuri, gılman, cehennem ocakbaşı, cennet arsaları hepsi yalanmı ??

Merak edenler için bir video da ekliyorum, ben burada hafif espri ile  yazdım ama aklımı da kurcalamadı da değil şahsen..igilenen varsa diğer bölümler başka videolar da mevcut video sayfasından bulun işte canım hepsini de ben mi yapayım :)


Haydi düşünün durun bakalım :)

Nickimsiz iyi geceler diler ve yakışıklı yalnızlığı ile mutfağa dalıp yemek yapmaya başlar...aaa geç oldu demeyin yemek yapmak için en güzel saatlerdir bunlar bence :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder