Translate

25 Eylül 2012 Salı

Kadın Milleti Kafayı Çekerse :)

Genelde içmeyi seven hatunlar, ben adam gibi içerim der ama gece sonunda tabiri caizse kendini dağıtıp geceye noktayı koyar.

Eski defterleri açıp aralayıp zırıldayanı en bilinen türdür. Bunlar hüzünlü anı defteri gibi tarih, saat, dakika, saniye, salise her şeyi kayıt edip içkinin dip zamanında ortalığa saçmaları ve tüm yaşadığı kötü anları o an karşısındakine mal edip birde hesap sorması gibi komedi türündeki performansları izlenmeye değerdir. Çoğunlukla hanımefendi gibi başlayan gece boka dönmüş, rezil, harap, makyajlar akmış bir şekilde son bulur...sabah uyanıldığında ise gece rezaletin son perdesi nedense hatırlanır ama hatırlanmaz gibi yapılır...karşı taraf bunu yermiş gibi yapar ama yemez...başka bir gün kullanılmak üzere kendi hesap hanesine itina ile yazar :)

Çişini, kakasını, osuruğunu tutamayanlar...Bu kadın tiplemesi içtiği kadar fiziksel olarakta gevşer, bazılarının diline vuranlar bu türlerin dışkılama organlarına vurur...kafayı çeken kadın tiplemesinin en boklu üyeleri olarak bilinir...bu kadın tiplerini mümkünse hane ortamlarında içirmek en garantili, yöntemdir. Sabah o çiş kokusu ve bok kokusu eşliğinde genelde yalnız başına uyanan bu kadın tipi nedense hatayı hep başkasında arar ve bu hale getirildiği için içki arkadaşlarının alayına kızar....Geceye süper manita tadında başlayan bu kadın tipi eğer sevgili vs. gibi durumu varsa bu durumunu saklaması, içerken ağzının ayarını bilmesi şiddetle tavsiye edilir. :)

Eline, koluna, şeyine hakim olamayan kadın tipi...İçipte bu hale gelen hatunlar erkekgillerin en sevdiği içen kadın türüdür. fazlaca çabaya gerek kalmadan, yorulmadan istediği kıvama gelen hatun her erkeğin hayalidir ama ciddi düşünülmez...anlık heyecanların sorunsuz tadıdır. İçince ora bura ellemeyi elletmeyi seven kadın candır, hatta pompişcandır..içtiği içki oranında kiminle geceyi sonlandırdığını bilemeyecek halde olduğundan eğer yanında onu toplayan kimse yoksa sabah gözünü açtığında ne bulunduğu ortamı tanır nede yanında yatan dallamayı (bu tip kadınlar, ilk tepki olarak genelde kim lan bu dallama diyebilme yeteneğine sahiptirler :) )

Sarhoş ama değilmiş gibi yapmaya çalışan kadın tipi...Ayarını kaçırdığında konuşması kayıp, gözleri şehleya çalan tiplerin çevrenin uyarılarına verdiği tepkisel durum şeklidir, hayır ben sarhoj değilim derken aslında olduğunun belirtisini verir. Bu tipler içmeye devam ederse sağları solları pek belli olmaz onun için buraya ne yazarsam yada ne yazmazsam hepsi doğrudur :)

İçipte Kavgacı olan tipler...işte bunlarla içki masasına oturmak rus ruleti  masasına oturmak gibidir sayın arkadaşlar. Tanıdığı yada tanımadığı insanların hayatlarını değiştirebilecek sözler ve şeyler yapabilirler bu tipler. Başlangıçta akide şekeri yada hanımefendi kıvamında görünen bu kadınlarımızın içindeki canavar ruhu genelde sarhoş olduğunda gün yüzüne çıkar. Öte masadaki adama vayy bana baktın, vayy bende gözün var der kendi masasındaki adamları birbirine düşürür, olmadı karşısındakine öyle şeyler derki medeniyet sınırınızı aşıp kendinizi kadın dövmüş yada zarar vermiş pozisyonunda aniden bulmanız mümkündür. Bu tip sarhoşluğu olan kadınlar genelde tatlı dilden de anlamaz her dediğinize bir kulp bulup sizi çileden çıkartmasını doğal olarak iyi bilir. Eğer böyle bir hatuna denk gelirseniz benden size tavsiye ya tuvalete gidiyorum deyip o mekanı hızla terk edin yada bir arkadaşınızı çağırıp kadını da derdest edip evine bir an önce teslim edip bir daha en azından onunla içki sofrasında bulunmayın. Adınız sebepsiz yere psikopata bile çıkar neme lazım :)

İçipte sızan kadın tipi...amanın bunlar pek tatlıdır yaw, sessiz sakin olduğu yere sızar kalır ya bunlar. Dertsiz tasasız tek sorunu kaldırıp taşımaktır o kadar...her kadın böyle olsun canımı yesin hesabıdır :)

Kararında içenler...çevresinde sünger gibi içen arkadaşlarını gördükçe gecenin ilerleyen saatlerini düşünüp tadında bırakan tiplerdir bunlar. Masada kim olursa olsun eğer o masada böyle bir tip varsa geceyi güvenle bitereceğiniz ganatilidir. Masadaki arkadaşlarını kimseye yem etmez, kavga gürültü çıkartanları toplar, arabulucudur. Zaahmetsizdir oturduğu gibi kalkar masadan naziktir, hanımdır her daim içki sofrasında bulunması arzu edilen tiplerdir. :)

Eveeettttt bu gece sizlere içen kadın profillerinden dem vurdum okuyun bilgilnenin, farklı çeşitte kadın türü illaki vardır ama popülaritesi yüksek olan türler yukarıda yazdıklarımdır. Ben hangi türe girerim diye sorarsanız hemen yazayım ben en sonuncu türdeyim, öyle olmasam bu kadar gözlemi yapmak mümkün olmazdı değilmi..haaa arada sapıttığım zamanlarımda olmuştur lakin benim yanımdaki adamlar da, arkadaşlarım da sarhoş bir kadını derleyip toplamasını bilen insanlar oldukları için başıma olmadık işler gelmemiştir...Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim o hallerimde bana katlandıkları ve sabır gösterdikleri için :)

Benim kanaatim kadın dediğin adabınca içsin..çünkü sarhoşluk kadına yakışmıyor yaw...hem sabaah kalkınca o baş ağrısı, gün boyu sopa yemiş gibi uyuz bir durum nedir o beee :))

Nickimsiz yakışıklı yalnızlığı ile az sonra ormantik film moduna girecek..mutlu ve sakin kendi çapında :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder