Translate

19 Mayıs 2012 Cumartesi

bir erkeğe kendini ağırdan satma formülleri bölüm 1

başlıkta ki tabir itibarı ile ben kendimi hafif satanlar kategorisine girebilirim..çünkü nazı kaprisi nadiren tutan ılımlı bir şahsiyetimdir..ama yine takdir karşı tarafındır tabi. ben meleğim diye yazıp çizmek nafile çabadır :)

1. en başta kafamızın içinde kuş beynimizi kamufle etmekle başlıyoruz işe.

2. çok çokoprensipli olduğumuza dair olur olmaz yerlerde erdemlik abideleri kesiliyoruz.

3. hep en ulaşılmaz noktadan bakmaya ve adamın yaptığı espriyi bile onur meselesi haline getirip kıçımızdan       anlıyoruz ki adam o espriyi yaptığına yapacağına bin pişman olsun ünümüzde diz çöktürüp yalvartıyoruz sonra  (eylemsel değil mecazi anlamda yazdım yanlış anlaşılmasın sakın. bu tarz kapris modlarının fazlası aleyhinize sonuçlanabilir, eliniz böğrünüzde kalakalırsınız sonra )

4. sürekli bu ilişkinin kendi açımızdan ne kadar ciddi olduğunu vurgulamamız da lazım ki adam sizi kapı arası, masa altı sevişgeni sanmasın...bu ciddiyet meselesinin içine beher miktarda evlilik ile ilgili maddeler de eklersniz adamın size olan düşüncelerini de kendi lehinize yavaştan yıkayabilirsiniz benden demesi.

5. kendimize öyle bir hava katmamız lazım ki sanki biz gökyüzünden yeryüzüne zembille bile binbir nazla indirilmiş uhrevi bir kadın, kız, hatun modeli çizmeliyiz ve en önemlisi buna önce kendimiz inanmalıyız. yokda bu formül elinizde patlar.

6. konuşurken ağzınızdan çıkanlara da dikkat etmek lazım...çok fazla cicişli-bicişli kelime süsleri ile uğraşmayın, nihayetinde harflerden dantel oya çeyiz hazırlamıyoruz değil mi ? ölçülü ve kararlı genelde onu onure edecek betimlemeler yapın ama dozunu da aşmayın yalakalık boyutuna ulaşmasın.

7. ota boka sarıp gerrkesiz kıskançlıklar da yapmayın kararında kıskançlık sizi onun gözünde daha kaliteli bir hatun moduna sokacaktır.

bunları nerden bildiğime gelince..genelde iyi bir gözlemciyim şimdiye kadar yukarı da yazdığım gibi davrananların çoğu terk edildiler....ama şunu belirtmeden de geçemeyeceğim yukarıda yazdıklarım sadece benim sandığım şeylerdir...gerçekliğe uyuyor olması herhangi birine itaf yada hiciv değildir..öylemdir ki acep ?
neyse her şeyin azı karar çoğu zarardır benden demesi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder