Translate

11 Ekim 2012 Perşembe

Anekdot Bilmemkaç + 18 Msn de Kendinden Geçmiş :)

Geçenler de oturduğum bir cafe de kızın biri arkadaşına anlatıyordu..ay pek de severim böyle şeyleri niyeyse :) Kızceğizlerden biri epeydir sevgili yapmamış kendine. Biri de buna bir arkadaşım var önce msn de bir görüşün anlaşırsanız tanışırsınız vs demiş.

Kız kabul etmiş ve ama pek de hevesli değilmiş. Eklemiş ama yaklaşık bir hafta boyunca açmamış ona msn yi. Sonra bir akşam yazışmaya başlamışlar bir süre sonra da kamera açmışlar. Çocuk üstsüz bir şekilde oturuyormuş ve gayet rahatmış bu durumdan. Atletik vücutlu hafif kılları varmış..kız da garip, biraz abazan kaldığı için gördüğü manzara karşısında dilini yutacakmış neredeyse. Müsade istemiş kızımız kısa bir süreliğine kameranın önünden kalkınca kendi kolunu felan ısırmış. Çünkü çocuğu çok beğenmiş hele yapılı vücudu bayağı etkilemiş kızı. Kız sakinleşip oturmuş tekrar kamera karşısına ama çocuktan öyle etkilenmiş ki arada bir izin isteyip kalktıkça kendini çimdikleyip sakinleştirip tekrar devam etmiş görüntülü konuşmaya.

Kız o gece çocuğun hayaliyle yanıp tutuşa tutuşa uyumuş. Ertesi gün yine aynı şekil aradan 1 hafta geçmiş sonunda yüz yüze görüşmeye karar vermişler. Buluşup kahve felan içmişler önce sonra kız bunu eve atıp emellerine ulşamaya çalışmış ama görüntü harika iken perfomans çok zayıf kalmış çocukta. Sadece de görüntü ile bitmiyormuş ki bu işler anacıım..yani aksiyon lazım vs. Kız yeni maceralara yelken açmış..Çocuk ta bunu arıyormuş sürekli ama kız bahene uyduruyormuş habire...

Gerçi bana düşmez ama ilk defa bir raya gelen insanlar biraz çekimser kalabilir bazen..bazen 2.3. şans verilmeli diye düşünüyorum..hem sadece cinsellikle bitmiyor ki olay tamam önemli ama bazen çok uyumlu olunabilir bazıları bunu 2.3. görüşmeden sonra aşar vs.

Anladığım şu oldu  bu konuşmadan demek ki artık kızlarımızda vurkaç operatörü olarak epey yol almış. Yani cinsellik ön plan da gerisi olmasa da olurmuş. Yaw belki iyidir, zaman bunu gerektiriyordur belki bende namus bekçisi gibi yazıp duruyorum ama bence bir kadının tenine ne kadar çok başka ten değerse kadının ruhu daha çok kirleniyor...insan bedenini temizleyebilir de ruhunu nasıl temizlesin ki yani ruh jeli, ruh lifi vs. yok ki bunun dimi ama :)) ay aman bana ne elaleme giren çıkandan yaw..yapana helal olsun yapamayan da duyduklarını otursun yazsın, üstüne bir de ehil, usta gibi ahkam kessin..ne dedim şimdi ben yaw :)) Ben yazarım gerisine karışmam..

Haydi Kalın Sağlıcakla......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder