Translate

4 Ekim 2012 Perşembe

Anekdot Bilmemkaç + 18 Mokar Hastası Nihan Tadın da :)

Bizim şu meşhur arkadaş yine 1 hafta içinde 3 deneyim daha yaşadı ama hepsi de fos çıkmış. Birinin şeyi küçükmüş, diğeri başka şeyde başarılı olamamış, öteki de kendinden daha sapık çıkmış arkadaşın falan varsa çağır da grup takılalım deyince apar topar kovalamış.

3 şeye rağmen hevesi kursağında kalan kızımız el el üstünde eli şey üstünde kalınca çaresiz pornolarına ve fantezilerine sığınmış. Sığınmışta doymamış ki aç yani bildiğiniz. Resimlerden, sokakta gördüğü adamlardan cinsel performans tahlilleri yapmaktan usanmış.

Geçen gün Osmanbeyin orta yerinde yürürken yanımızdan geçen adama tahlil yaptı kızımız. Önce anlamadım, tanıyormusun diye sordum. Yok dedi, nereden tanıyacağım. Bende ne bileyim, İstanbulun yarısı yatağından geçti belki olmuştur da hatırlamıyor olabilirsin :) Bu durumları da yaşadı yani geçenlerde yazmıştım sanırım.

Sonunda patladı hanım kızımız. Kızım sen öyle diyorsun da yarısı dediğinin içinden toplasan anca 10 tane gerçek erkek çıkar, diğerlerinin alayının cinsel problemi var. Hanım kızımıza verdiğim isim ise Penitisyen Hekim (Pratisyen Hekim teriminin arkadaşa uyarlanmış hali) olduğu için sırayla başladı anlatmaya. 

Efendim bunların çabuk boşalanı varmış...bu adamlar bu kusurunu örtmek için ön sevişmeyi uzun tutmalıymış. abartıp suyunu çıkartana kadar uğraştıranı varmış..bunlarda cinselliği sadece gidip gelmekten sanan başka bir gürühmuş, sanıyorlamış ki kadının üstünde ne kadar debelenirsem, kadın o kadar mutlu oluyor, olmuyormuşuz efendiler boşuna çabalamayın yani..bak arkadaş memnun değil bu durumdan :) sonracııma...amaaaan neleri varmış neleri. Şimdi buraya yazsam Erkek Milleti beni tefe koyar. Kısaca memlekette adam kalmamış diyor anacıım kızımız. Ben demiyorum vallahi, benim görevim diyeni yazmak hepsi o. Ben bu işlerden çook uzun süredir uzakta yaşıyorum oldukça da memnunum halimden :)

Velhasıl Hanımhanımcık kızımızın bu durumda neredeyse eline erkek eli değmemiş gibi bir durum hasıl oluyor zanlımca. Vah Vah.. :))

Şu ömrü hayattan geçti bir taze, 
değmedi şeyine erkek şeyi ne çare, 
mabudeye derman lazım arar, sorar, dener biçare, 
ömür hazaaannn Pompiş haram imiş :))

ay biliyorum okuyan ağlamaktan bitap düşecek ama neylersiniz ki kızımızın durumu vahimdir, pompişsiz hayat ona caizmidir ?

Evet bu gün de böyle başladık haydi hayırlısı bakalım...başımıza gelecek mi var acep. Suriye kafama bomba atamı ki bu kadar edepsiz yazdık ya.

Amanın ben edepsiz diyorum da bu gün Seda sayan izledim de azıcık neler oluyor hayatta dedirtiyorlar. Yani bazen şuraya yazdıklarım bile ne kadar masum kalıyor bir bilseniz şaşardınız yani.

Nickimsiz iyi akşamlar diler ve çayını alıp terasa çamaşırları asmaya gider, orada da kedileri besler, sonra yine bir şeyler yazası gelirse gelir yazar ::)


2 yorum:

  1. Aynı dert bizdede var Nickimsiz hayatımıza kimi alsak bizden beter çıktı :)

    YanıtlaSil
  2. İlahi kızlar bu kadar dertli olduğunuzu bilseydim daha önce yazardım bu tip bir şey..ama üzülmeyin yaaa bazen cinsellik olmadan da çok güzel paylaşımlar yaşanıyor tabi bunun farkında olan saygılı ve anlayışlı adam bulmak zor :)

    YanıtlaSil