Translate

7 Ekim 2012 Pazar

Anekdot Bilmemkaç + 18 Acımız Büyük :)

Geçen gün katıldığım bir parti de 5-6 kızın göğüslerine iliştirilmiş bir yazıydı bu. İlk önce anlam veremedim, öyle ya eğlencenin orta yerinde acının ne işi var, o esnada hepimizin acıları anlık da olsa dinmiş durum da çünkü..yada kim öldü ki eğlencelik bir durumu var bunun ?

Kızlardan biri anlattı sonunda bunlar geçen gün hatun hatuna toplanmışlar..içlerinden biri erkek arkadaşı ile yaşadığı komik bir cinsel anısını anlatmış.

Bunlar bir güzel sevişmişler, sonra karınları acıkmış bunların çocuk kalkmış menemen yapmış...e ne var bunda dimi ama :) Çocuk menemen yaparken bolca acı biber ve kırmızı biber atmış yemeğin içine. Doğal olarak o acılık kalmış elinde..neyse bunlar yemeklerini yemişler ve tekrar mesaiye başlamışlar ama bir süre sonra her ikisi de evin içinde deli gibi kıvranmaya başlamış. Yemek yaparken eline bulaşan o acı önce kızın bazı bölgelerine sonrada çocuğa bulaşmış..malum sıvı transferi bolca olduğu için o esna da az önce lezzetinden doyamadıkları acı yemeğin sonu, yemekten sonra yaşanmaya çalışılan cinselliğin ve romantizmin içine bir güzel etmiş...bu durum o sohbet ortamında tekrar anlatılınca kızlar kopmuş gülmekten. Bu acıyı tekrar yad etmek için bu yazıları iliştirmişler yakalarına....Büyük acı meğer başarısız ve bol acılı Pompiş hatırası imiş anlayacağınız :)

Yani sevişmeden önce ne kadar acı yediğinize ve bu acının elinizde kalıp kalmadığına iyice dikkat edin...sonra durum evin içinde bazı yerlerinizde yangınlar şeklinde şebekler gibi oradan oraya sıçramanıza ve bağırışlarınıza neden olur..Benden demesi acıyı ağzınızla yiyin şeyinizle değil :) haa mazoşist ve marjinal fantezi zengini iseniz onu bilemem :)

Haydi Kalın Sağlıcakla....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder