Translate

7 Ocak 2014 Salı

En Yakışıklı Okuyucumun Anıları - 1 :)))



Az sonra okuyacağınız anıların sahibi tesadüf eseri  burayı bulduğunda okudukları onu epeyce bir güldürmüş, keyiflendirmiş ve sonunda çok beğendiğini belirtmek için mail atmış yapyakışıklı bir insan evladı...bunu nerden mi biliyorum ? Öncelikle profil resmi vardı oradan gördüm sonraki mailleşmelerimizde utanmadan birbirimizden resimler vs. istedik, o bana ailesinin resimlerini attı bende ona yakışıklı yalnızlığımla çekilmiş bir kaç foto yolladım.

Böylelikle çok şeker bir mail arkadaşı olduk..kahve vs. için sözleşip durduk ama o iş gezileri için yurt dışına çıkmaktan buralara gelipte bi kahve içip capcanlı dedikodu hattı olayımızı gerçekleştiremedik...

Kendisi her evli çiftin sorunlarını yaşamış..bu durumu yaşarken sıkıntısı içinde saklı, vurmuş kendini başka alemlere...akmış coşmuş, coşturmuş bir yanını törpülerken bambaşka bir yanını sivriltimiş (anladınız siz orayı ) :)
Arkadaşımın daha büyük fotolarını gördüğüm zaman "amanın bi kerede bööle sümsüüüük, sünepe biri bulsa da heh işte bunuda gördüm hayatımda diyebilseydim ama yine fırsat olmadı" diye düşündüm. Gerçekten oldukça çekici, hemen her kadının beğeneceği bir tiptir kendisi... o zamanlarda yazmıştım "ohoo sende bu yakışıklılık varken sen çok hatunu  hayata bağlamışsındır diye...onun da buna karşılık yolladığı maili aynen yayınlıyorum...izin verdiği için kendisine çok teşekkür ederim..keyifle okuyacağınızdan eminim :)

Evet dediğin gibi zamanında birçok bayanı hayata bağlamışlığım var eee
tabi inkar etmiyorum onlarda bana çok yardımcı oldular :)))) sonuçta
tek taraflı sevişilmiyor ve iki kişide aşırı istekli olunca eyvah
eyvah alev çıkacak moda geliyor...

Uzun süre dul kaldıktan sonra benimle tanışan bir arkadaşım vardı ,
kötü evlilik yapmış adamda tık yokmuş bide o da benim gibi tam bir
feriştah :D böyle mağduriyetini anlatırken dertlerine derman
olmuşluğum vardı :)) o nasıl fena bişiydi öyle ya abartmıyorum 4 saat
seviştik , erekte kalmaktan artık şeyim ağrımaya başlamıştı :))))
kızcaiz öyle bir oohhh çekti ki hani çok susarsında böyle kana kana su
içtikten sonra derin bir ooohh çekersin ya , aynen öyle oldu , tabi
bende görevini yapan her süper kahraman gibi son derece mutlu oldum...


bu çapkınlık zamanlarımda şunu öğrendim , bir kadını ilişkiye ikna
etmek , havaya sokmak falan ooff çok meşakkatli işlermiş yahuu , zaten
olmuşu varken :))) böyle aşırı istekli bayanların var olduğunu
bildikten sonra garip bir merak uyanıyor insanda acaba etrafta başka
kimler vaaar :))) işte bu fikir düşünce akla '' eşşeeeğin aklına
karpuz kabuğunun düşmesi'' gibi ondan sonra mağra dönemindeki avcı
erkek dürtüleri birden su yüzüne çıkıyor , neyse edebiyat düşüncesi
beni rönesans tan ayırmadı ve içimki insan evladı daha fazla olmaz
dedi ve durdum.. şiirler , resimler falan derken toparladım , tabi
pişmanlıklar , yaptıklarının günah olmasını bilmek ve içimden bir
sesin ''ateş seni çağırıyoooorrr'' diye bağırmasıda bu yoldan çıkmama
vesile oldu itiraf edeyim yani :))))

Çok genç yaşta evlenince ve işler beklediğin gibi olmayınca kendimi
keşfetmem biraz geç ve başka başka platformlarda oldu , kötü bişiymi
evet ama içimdeki süpermenin ne kadar uzun süre uçacağı ve değişik
rekor denemeleri merakı aklımı çok karıştırdı :)))))))))))))))))))

İlgini çekeceğini düşündüğüm çok eğlenceli anılarım var zamanla
hepsini konşuruz , yazıların kadarıyla seni tanıyorum ama onlarda
kendinden çok başkalarını anlatmışsın... seninde içinde bir
süperbaaayaaan var hissedebiliyorum :))) istersen sende anlatırsın..

Hakkımda en ufak bir önyargısı olmayan bir insanla içimdeki gercek,
yalansız, abartısız, menfaatsiz, en kedi halimle bir insanı
paylaşmanın derin hazzını yaşatıyorsun bana , ihtiyacım varmış :)
herşey için teşekkür ederim , ve iyi ki varsın.

İlkini yayınlama şerefine nail olduğum anı demetinin sonuna geldik arkadaşlar...arkadaşımın yazım dili benimkiyle hemen hemen aynı olduğu için ekstra ekleme ve çıkarma yapma gereği hissetmedim doğrusu, tekrardan teşekkür ederim kendisine...

Önemli bir not iletmeden geçemeyeceğim aslında ilk yazdığı bu değildi ama ben sızma salak biri olarak sanırım yanlışlıkla silmişim...önemli maillerimi klasörde saklıyorum lakin sanırım onca mail arasına karışıp gitti klasöre atmadan.....Canııımm okuduğunda o ilk yazdıklarını tekrar yollarmısın...çünkü madem paylaşıyorum bari nizamlı paylaşiim da konu bütünlüğü dağılmasın dimi ama :) 

 Bu gecenin yazı müziği de şu olsun bari...rım rım rım rım :)) amanın aklıma Julianas geldi..Swiss Otelin alt tarafında süper bir diskoydu ve hemen her hafta gider çılgınca dans ederdik. Bu şarkı bana o yılları hatırlattı valla...ay durun kıçımı kaldırabilirsem dans ediim bari ehueee :))

3 yorum:

  1. okuyucu kitlenizle kurduğunuz bağı gerçekten çok takdir ettim. bireysel anılarını sizinle rahatlıkla paylaşma güvenini oluşturmak her blog yazarının oluşturabildiği bir durum değil çünkü. bende bir blog yazarıyım ama okuyucularımı kendim gibi düşünüp rahat bir yazım şekli ile hitap etmek hiç aklıma gelmemişti. hemen her yazının sonuna eklediğiniz müzik ise okurlarınıza sürpriz bir armağan gibi bilmiyorum üslubunuzu ve kurduğunuz ilişkiyi gerçekten çok beğendim çok farklı bir yaklaşım içten tebriklerimi kabul edin.

    YanıtlaSil
  2. açıkçası bu blogu yazmaya başladığımda aklımın ucundan bile geçmezdi belli bir kitle tarafından benimseneceği...mail yağmuru her geçen gün arttıkça ve bunların çoğunun da olumlu olduğunu okudukça kendimce iyi etmişim dedim...çünkü biraz gülümsemeye ihtiyacımız var hepimizin, bu gülümsenin bir damlasını da benim yazdıklarım oluşturabiliyorsa ne mutlu bana..sizin blogunuzuda okumak isterim paylaşmak isterseniz buraya linkini atabilirsiniz yada mevcut mail adresimden özel de yollayabilirsiniz....güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın :)

    YanıtlaSil
  3. özel ilişki diye dört duvar arasına hapsedilenin kamusalaştırılma biçim ve tarzı yaşadıklarından qsla pişman olmama ve sahiplenme tavrı ve bence herşeyden önce sahicilik içtenlik etkilemekte herkesi sekse dair ne varsa tüm boyutlarıyla ve tanrısal herhangi bir kısıta gitmeden aktarımı hiç bir pornografik boyut taşımadan insanın gözleri önünde şekilleniyor yaşadığınız sanal aşklara dair yazdıklarınız en azından gerçek bir aşk kadar onları sapiplenmeniz etkileyici bence bu sahiciliği içtenliği lekelemeden yazmayı sürdürmeli saklamadan ne varsa hatta bukowski tarzında kusarak araya yasa nın ne ilahi ne yeryüzü temsilcilerini katmadan onları takmayarak özgüven ve cesaretle yazmaya devam etmek ben bu gece çok farklı yazılarınla büyülendim samimisin işte içtensin baştan çıkarıcı uslubun var daha ne olsun başarılar

    YanıtlaSil