Translate

17 Mayıs 2015 Pazar

Kadıngillerimizin Cennette ki Ahvalleri (Nickimsiz Versiyon)

Şimdi dün Erkelerin Cennete ki durumlarını yazınca kadınları da yazmak lazım diye düşündüm. Hazır piçlik beyinden sızıyorkene yazayım da bizimde hatırımız kalmasın didim kendimce :)

Bunun için araştırma yapayım bakayım bizlere ne kadar huri, nuri, gılman vs düşecek diye lakin bize  Cennet var fekat at hırsızı tipli, kokmuş ayaklı, ter kokulu, minnak pipili, kalastan bozma odun tadında kocalarımızın yanında. O yanımızdaysa sorun  yok. Bi tek o na vermek koşulu ilen her türlü zevk ve sefadan yararlanabiliyon. Adam gün boyunca 72 huriye tıklıyor geliyor o pisliği ile sana tıklıyor sende oh oh kocamın toptopları Cennet toptopları deyu adamı üstüne çekiyosun !!!! ? 

Üstelik bunlar evli olanlar için..ya benim gibi kakneem, evde kalmış, bozulmaya yüz tutmuş ama aynada hala kendini bi bok zannetme yeteneğini kaybetmemiş kız kurularına çözümün nedir diye sorsak araştırmalar error veriyor, böyle bilgi bulanamadı diyor...


cennet ve kadınlar deyince ilk bu çıktı valla :)
E ben ne yapacağım Cennette. Huriler nuriler adamlarla yiyişirken onları izleyip elim pıtışımda mı gezeyim   ama araştırmalar size üçün biri var, uyarsa..uymazsa soldan soldan cehenneme doğru ufaktan yürü git diyor zanlımca...ay çok alındım tün Colin Firth hayallerim çökti valla altında kaldım, ezildim, küçüldüm vs.

Yani burada onca inançlı hanımın çoğu sırf bu at hırsızı kılıklı kocalarından kurtulmak için kendini dine vermişken, Allahım cennetinde bu mendbura katlanmak zorunda değilim heyoo diye ibadetlerini deli gibi yerine getirirken bunları yazıyor olmak inanın beni çok üzüyor ama neylersiniz ki durum bundan ibaret.

Deniyor ki "hanım hanıııımmm yaptığın ibadet kadar ye iç, gez dolaş, gül eğlen ama istediğine vermek yassah" çok ironik değil mi ey kadın milleti sorarım size  ? :)

Hadi istediğime vermekten vazgeçtim ama hatunlar için söylenmiş onca hadis, atasözü var, ya onlar....yalanmıııııı. İlk aklıma gelen "Cennet annelerin ayağı altındadır" bu söz gerçekse demek ki cennetin tüm nimetleri eşit ölçüde ayağımın altında olması gerekmezmi bir kadın olarak...e o zaman ne bu perhiz bu ne lahana turşusu ?

aha tam da bundan bahsediyordum :)
Bir kadın ki kocasını Allah yoluna gönderiyor ve kendiside âdâbı ile evinde oturursa kocasından beş yüz sene evvel cennete girecektir. Yetmiş bin meleğin ve hurilerin sultanı olacaktır. Cennet suyuyla yıkandıktan sonra yakuttan yaratılmış bir at üzerinde kocasını karşılayacaktır.

Iyyy Tipini yediğimin  birde yakuttan At ile karşılayacağım öyle mi :D 

 Kocası söylemeden bir kadın kocasına masaj yaparsa yedi tane yetmiş gram altın tasadduk etmiş sevabı verilir. Kocası söyledikten sonra yaparsa yedi tane yetmiş gram gümüş tasadduk etmiş sevabı verilir.

Ah canıııımmm kalas ruhlu odun sevdiceğime günlük dayağımdan sonra masaj yapayım ki yarına  beni daha iyi tartaklasın...Cennettte tanımayacağım zaten kendisini.

Peki ben nasıl bir Cennet isterdim; Eğer bu dünyadan sonra gidilecek böyle bir yer gerçekten varsa ki ahala emin değilim gidip geliyorum bazı bazı bu düşünce silsileri içinde.
Bi kere tüm sevdiklerimi  yanımda isterdim. Bu dünya da sevmekten bıkmayacağım tüm kuçuların tüm kedilerin yanımda olmasını isterdim ki başka benimkiler...ama en en başta minik Rex' im var ki hala Canımın, kalbimin bir parçasında sevgi topağı halinde benim yanımda. 
Tüm bunlara rağmen kimseye hesap vermeden cehenneme gidip gelebilme lüxüm olsun isterdim ki malum bu dünyanın en egsantrik insanları orada bulunuyor olacak :)
4. Muratla kanka olmak isterdim...niyeyse öyle bi merakım var adamın yasaklarına kendinin bile uymamış olması beni hep bi cezbetmiştir.
Mevlana ve Şems' e hep o tartışmaya açık olan o soruyu sormak isterdim "la utanmayın söyleyin hakket aranızda ne vardı" :)
Drakulaya da olm ne manyaksın kazığa oturtma fikrini hangi beyin kıvrımlarınca düşündün diye sormak isterdim.
Bunun gibi pek çok absürt soruları ilgililerine sorup merakımı yenmek isterdim. Yalnız bi hatun olarak kafamın normal hatun standartlarında çalışmadığını itiraf etmek durumundayım. Meraklandığım konulara bakarmısınız :D Bunlarla işin ne git ajda pekkana nasıl genç kaldığını sor ki bu bilinmeyen bi şey değil ama sor yani, Hürreme sor bakalım Süleymana verirken gerçekten ne hissediyormuş gerçekten aşkmıymış yoksa iktidar hırsımı ? Sooonaaa Lady Diana' ya sor bakalım kız gerçekten ölmeseydin müslüman mı olacaktın diye...ama yok nerde keleş soru git onları sor...
Ay neyse konumuz soru cevap diil Cennet.

Velhasıl bu yazıdan çıkan sonuç şu ki bize Cennette tipsiz kocamız yanımızdayken her şey var, kocan yoksa elin pıtında gezersin...demek ki nedir bekarsan burada vermek istediğin kadar ver rahatla. Diğer nimetlere lafım yok onlar zaten garantili kampanya kapsamındaymış zati :)
 Cennette damı kötü dağıtmadan efendice zobuduk kocanı ve her gün kocana vermek için birbirini yiyen hurilerine katlan, seni her zaman ki öküzlüğü ile tıklamasına izin ver sonra git berrak ırmaklarda dedine yanıp ağlayarak abdestini al çeneni kapat olduğunla yetin. 

O kadar sayfa inceledim Cennette kadınlarla ilgili erkekler kadar şaşalı bir durum yok, yani nuriler gılmanlar kapımızda el pençe divan beklemeyecek. Canın hangi adamı istiyorsa gidip ona banayım gibi bir lüxün olmayacak. Önünden geçip giden ihramlı yakışıklı, kaslı, kuvvetli erkeklere yine burada ki gibi iç geçirip yutkunduğunla kalacaksın yani :)

Durum sağlaması elbette bu kadar vahim değildir..nihayetinde biz hatun kısmı olarak elbette ki orayı da kendi lehimize çevirir yaşanacak hale getirir mesut mutlu yaşar gideriz.

Benim bu konu ile ilgili beynimden sızanlar bu kadar değil elbet lakin hızla akan harfler tekleme başladı. Fazla bokunu çıkarmadan usulca film moduna geçeyim diyorum. 

İnternette Cennet ve kadınlarla ilgili resim araması yaptım en çok Adnan Hocanın ve Cübbeli Ahmet hocanın fotoları çıktı iyi mi...demek ki  bunlar orada bi paylaşım yapmışlar kendi aralarında yani orası bile bunların tekelinde olacak zanlımca :) diğer fotolar ise kadının iffetiyle ilgili bir sürü hadis ve özlü söz içerikli..yani edebinle otur elinde ki adamın kıymetini bil minnak pipisine gözün gibi bak, onu bile bulamayabilirsin gibi bir ültimatom sezinledim tüm bunlardan :)

Yine her zaman olduğu gibi açık ve net belirteyim yukarıda tüm yazanlar benim beyin kıvrımlarımın piç bölümünden sızanlardır 2 hadis hariç hepsini kendi bakış açımdan sırf fırlamalık olsun, diğer yazı yalnız kalmasın diye yazdım :) yani kaynakça vs aramayın aha özütü canlı yayın yapıyor şu an :) 2 hadis ise http://neyazar.com/peygamberimiz-sav-in-kadinlarla-ilgili-sozleri/ adlı web sayfasından alıntıdır.

Hepinize Serin Terasımdan selamlar ediyorum arkadaşlar okuyup birazda olsa güldürebildiysek ne ala. Sevgiyle kalıııınnnnnn....











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder