Translate

2 Ocak 2013 Çarşamba

Evde Kalmış Erkek Nasıl Olur :)

Bu tip erkekler bir kaç çeşittir, ben kendi gözlemlerime dayanarak, kendi çevremde ki adamgillerden örnekler vereceğim :)

1. Çocukluğunda Anasının eteklerinin altında gezinip duran, vakti geldiğinde hala bu eteklerin altından çıkamayan her adamgil evde kalmaya mahkumdur. Genelde mülayim tipli olur,  kalın camlı ve eski model çerçeveli gözlük kullanır. Annesinden izin almadan sıçmaya gitmez,  zamanında mutkala biri ile görücü usulü yada hasbel kader iletişim kurabilmişse, bir nişanlılık yada ciddi bir lişkisi olmuştur ama sonuca ulaşmak kısmet olmamıştır, ya anne beğenmemiş taş koymuştur, yada annesi gibi olmadığını anladığında kendi vazgeçmiştir ama en muhtemeli kızın bu duruma katlanamama şeklidir ki hiç bir kız sürekli annesiyle kendini kıyaslayan bir adam istemez, hatta uyuz ve gıcık olur :) Adam ana kuzusu olarak koca kazık şeklinde el elde el şeyde kalakalmış ve annesinin kölesi olmuştur. Kendine ait bir odası ve odasında eski tip tek kişilik yatağı küçük bir gardırobu vardır. küçük bir komodini ve bunun üstün de sürahi, sürrahi üstü danteli, bir masa lambası, bardak, ve çerçeveli annesinin resmi bulunur. Annesi her daim odasını temizlediğinden gizli bir emanet yeri mutlaka bulmuştur ve bunun içinde bilimum ayıpçı dergiler, hala unutamadığı bir sevdicek resmi, bazı hatun adresleri ve bazı ıvır, zıvır vardır. Annesi böyle bir şeyin varlığından haberdar bile değildir ama erkek ana kuzusu bile olsa bir takım ihtiyaçları ve hisli bir kalbi vardır. Sakin ve statik hayatı ve sürekli işleyen bir hayal gücü vardır :)

2. Yunan Tanrısı gibi imal edildiğinden çevresi sürekli karı kız dolmuştur...bu tip herifler o kadar şımartılmışlar dır ki evlenmesine ve birini hissi olarak sevmesine gerek kalmamıştır çünkü buna hiç bir zaman fırsat verilmemiştir. Bunlar da kariyerlerini daha çok sevip gündüz çalışıp gece de hareminde vakit geçirdiğinden maymun iştahlı olmuştur. Genelde mutlaka yalnız yaşar ve modern bir evi vardır. Kişisel bakımına çok önem verir, banyo da envai çeşit akım kremleri, parfümleri vs. vardır. Yatak odasında koca bir yatağı ve büyük bir gardırobu vardır. Yatağın hemen karşısında led tv si ve komodinin üstünde bir sürü kumanda bulunur, kendi tarafında ki komodininin üst çekmecesi çeşitli prezervatif ve sex oyuncakları ile doludur. Bu Yunan Tanrıların bazısı biseksüel de olabilir yada artık kendini  o kadar sever durumda olurlar ki bunların adına da narsist değil narsisist denir.

3. Çok hisli olduklarından zamanında hatunun birinden yediği darbe sonucu melankolik bir hale girmiştir ve bir daha çıkması mümkün olamamaıştır. Genelde kendi başlarına yada yanlarında bir aile bireyi ile gezer. Kafayı bir güzel sıyıranı da vardır bunların, bunlar genelde 2-3 sene de bir mutlaka psikiyatrist ziyaretinde bulunur ve sürekli aldığı bir ilacı vardır...yada kendini içkiye verdiğinden sürekli ayyaş gezer. Arada bir ayık olur ve o zamanlar can ötesi yaratıklar olurlar ve genelde hepsi de çok iyi niyetlidirler ve dünyada ki tüm hatunları bacıları saymıştır :)

4. Evlilik adamı olmadığını düşünüp normal bir hayat sürerler uzun süreli ilişkileri olur ama evlenmek istemezler. Sosyal kişiliklerdir ve bu hayat tarzından oldukça memnundur. Allah bu erkekgillerin bünyelerine evlilik geni koymayı ihmal etmiş olabilir...ve çoğunlukla bu adamların sürekli ve mutlak bir platonikleri olur. Evlenmeyi ancak kıçlarının kılları ağardığın da sadece ve sadece mantıksal olarak düşünebilir.

5. Boylu poslu ve endamlı adamgillerdir ama cinsel problemleri vardır, ya pipisi küçüktür yada iktidar problemi vardır, kaldırıp indiremiyordur yada hiç tık yoktur olsa da ne kendine ne de karşısındakine faydası vardır. Bu tipler genelde uyuz ve gıcık tiplerdir ve sürekli karı kız milletine kulp takar...keçiliği yüzünden burnu yere düşse eğilip almaz. Bu tiplerin derdi günü işidir ve genelde çok başarılı olur işlerinde ama bu problemlerini aşamaz yada bir doktora gitmeyi akıl edemez yada kendisini böyle de seven bir kadın varsa onu da kabullenmeyi asla istemez. Kendi uyuzluğu ve keçiliği içinde kuruyup gider :)

6. Görünüşte erkek ama ruhunda kadındır. iki ayrı hayat sürdürdüğünden kendine mahkum bir çare insanlar olup genelde şeker gibidirler. Gündüzlleri işlerinin başında erkek, akşam ise evlerinde ruhundaki kadın gibi süslü ve püslüdür bu hallerini pek az kişi bilir. Çoğu bu hallerinden memnun mesut mutlu yaşar giderler. Cinsel olarak erkeklerle ilişkileri olursa ruhundaki kadının derinliğine bağlı olarak cinsiyet değişimi geçiren olur, yada bu tarz erkeklerle kanka olup her türlü ihtiyaçlarını giderebilir veya bu halini anlayan bir kadına denk gelirse ileride evlenebilirim diye düşünebilir.

Ay daha kaç tip kaldı bilmiyorum ama benden bu gecelik bu kadar.  Sanırım başka bir tipleme yoktur, aman ne bileyim...nasıl ki evde kalmış kız kurusu varsa erkeklerde var ve sebepleri var hepiciini yazdım yukarıda, buyrun okuyun afiyet bal şeker olsun :)

Nickimsiz hepinize mutlu ve huzurlu yıllar diler. Kendisi oldukça mutlu bu aralar, sebebi var ama yine de sebepsiz, edepsiz...kim ben mi ? :))
Bir tatlı huzur, bir garip haller, bir şımarıklık, bir kıç kalkmışlığı, azıcık ürperti, azıcık kendine şaşkınlık, her bir hissiyattan bir parça içine katılmış bir şekilde kendi halinde vs. :)) Şimdi müsadenizle yalnızlığımla randevum var filtre kahve eşliğinde belgesel izliiciiz :) iyi geceler arkadaşlar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder