Translate

21 Ocak 2013 Pazartesi

Anekdot Bilmem Kaç....Sihirli Mantar Merakı Elimizde Patlarsa :)

Bir kaç arkadaşım da duymuştum..bu mantarı yediğin de öyle bir güzel kafa buluyormuşsun ki, o mantar tüm bastırdığın şeylerin açığa çıkmasını sağlıyormuş, yani hanımefendi gibi görünüp için balçık çamur gibiyse o şekil, yok bıçkın delikanlı modeli gibi görünüyorsan saçının gölgesinden tırsan iç benliğin nü portre misali kabak gibi dışarı vuruyormuş...nasıl süper dimi :))

Biri anlatmıştı; ilk denediğin de kendini koca bir karınca sürüsünün kraliçesi sanmış, yanında ki de kendini pagan rahibi zannetmiş bunlar bir kaç saat boyunca biri aklınca karıncaları yönetmiş, diğeri ayin yapıp şifacılık etmiş :)

ahanda o mantar hergelesi
Bende bunu bizim meşhur çok verişken arkadaşımıza anlattım...ay dedim mutlaka bir gün denemek istiyoum ama sen beni kameraya çekeceksin ki sonra bol bol izleyip donumuza işeyene kadar gülelim halime...aaa sen denersen bende denerim dedi. İyi o zaman dedim sıra ile dener birbirimizi çekeriz kameraya (yalnız akla bakarmısınız, hiç mi normal bir şey düşünmeyi bilmezsin a Nickimsiz:) ) neyse biz bu durumun epeyce bir esprisini yaptık aramızda. Bu meret nerden alınır, kim satar, kim aracı olur bilmiyoruz ki...sadece merak ediyoruz. Bu merak sonunda bizi ''Sihirli Mantar'' adlı gerim gerim gerginç bir film izlemeye kadar götürdü. Kikirdeyerek başladığımız filmin sonun da ''hasstir Mantar mı asla normalini bile yemem'' boyutuna getirdi bizi. Filmin konusu; kampa gelmiş 3-5 genç ve deneyimledikleri mantarın sayesin de içlerinde an akıllı ve en saf görünen kızcağızın hepsini katletmesi şeklin de bitti...film bittiğin de kendimizden bile ürkmüştük...

Düşünsenize ben normal de salak, yarım akıllı, hafif şaşkın genel de iyi niyetli ve şirin biri olarak bilinirim belki de içimde canavar yatıyor ne bileyim...o mantarı yedikten sonra elim de koca bir kasap bıçağı beni kameraya alan arkadaşımı doğramayacağımı kim garanti edebilir...kendime geldiğim de arkadaşımın vücut parçalarını duvarlara felan çivilemiş bulurum, gelen polislere de ay vallahi haberim yoktu mu diyeceğim... :)

Velhasıl bizim sırf geyikleme tadında has bir anı olsun deyu düşündüğümüz olay bu film sayesin de korkunç bir düşünce tarzı haline dönüştü...aklımız başımıza geldi en sonun da ne yapalım biz o mantar olmadan da bir ormanın ceyn' i, bir krallığın salak kraliçesi, bir James Bond filminin güzeli olabiliriz bu yetenek bizde zaten var deyip sihirli mantar yeme olayını pis kaka ilan ettik...

Demek ki neymiş uyuşturucunun her türlüsü çok bi çok zararlıymış...bunları düşünmek bile en büyük kötülükmüş...ıyk pis iğrenç en kötü bi şey ne varsa hepsiymiş...cızzmış yani.

Sakın ha sakın sizler düşünmeyin, düşünenler vazgeçsin çünkü işin şaka halini yazmış olsam da aslında çok zararlı...kalp krizi ve ani ölümlere yol açabiliyor bu gibi şeyler..

Bizim için artık düşüncesi bile tırsınç bir hale gelmiştir...ama anısı fena sayılmazdı :)

Nickimsiz İyi Geceler Diler...neden dilemesin ki gece olmuş zaten :)




1 yorum:

  1. turkiyede yasayan cok kadina gore daha farkli calisan bir akliniz var bu kadar cok seyi biliyor ve bunlari ozgun mizah dilinizle yazabiliyorsunuz hayran olmamak elde degil ustelik cok guzelsinizde bu karisim turkiyede zor bulunur

    YanıtlaSil