Translate

31 Temmuz 2015 Cuma

Sıcak Hava Etkisinde Beynimden Sızanlar :)

Terleyen ruhumu bir serinlet bu ne şiddet bu celal...beynimde ki son mantık kırıntılarını da Canım İstanbul'umuzun aşırı vıcıkımsı nem oranına teslim etmişkene kim alıkoyabilir ki beni saçmalamaktan ? Elbette ki hiç kimse...
Konuşmaya mecalim yok ama saçma fikirlerimi her daim paylaşabileceğim blogum var ne mutlu bana :)

Bu vahşi sıcaklarda home ofis çalışıyor olmanın dayanılmaz hafifliği, standart mesai saatleri arasında sıkışmamanın, bir hatun olarak öncelikle sütyen takmamanın onun üstüne atlet, onun üstüne bluz tişört vs şeyler giymemenin ultra lüxünü yaşıyor olma ayrıcalığını benim gibi free çalışan herkesle paylaşmaktan öncelikle şeref duyuyorum.

Sabahın kel köründe sıcaklardan tüm geceyi huzursuz bir uyku ile geçirip yola dökülen, toplu taşıma araçlarına binip işine koyulan ve tüm gününü stres ortamında geçiren tüm arkadaşlara ise diledikleri gibi bir çalışma ortamı diliyorum.



Bu sıcaklarda genelev çalışanı olmak istemezdim şahsen diye girdim lafa..öyle ya !
Karaköy de mektep öğretmenlerinden birisin (Mektep: kerhane, Öğretmen: orada çalışan hatun) ve günde en az 50 kişiye hizmet veriyorsun ki hizmet ettiğin herifçioğlunun çoğu at hırsızı kılıklı, 2 kuruşu denk edip kuşu kaldırmış, ucuza indirecek yer arayan insanlar...
Kırmızı loş ışık, arabesk müzik eşliğinde dönmeye haceti bile kalmamış zırıltılı bir pervanenin yatak gıcırtısı ile ahenk kurmaya çalışan sesleri eşliğinde adamların biri iniyor biri biniyor üstüne. Vıcık vıcık terlemişsin zaten birde at hırsızlarının ter kokusu diğer hormon salgıları içinde sokarım lan ben bu işin içine, nedir lan benim bu kaderim diyerekten adamı 2.80 yere çakıp, bi boka benzemeyen pipisini kesip kıçına tıkalayıp, öyle olmaz böyle olur  deyu uzaklaşmak ne iyi olur bu sıcakta anadan üryan koş koştur iskeleden sal kendini denize ohh misssss....bu sıcakta orospuluk zor meslek onu anladım.

Ya dönerci ustası olaydık neçe olurdu halimiz, döner döndükçe sıcağı ve hava sıcaklığı ile bütünleşip sana çarpa çarpa kaça bölünürdük acep...sıcaktan pelteye dönmüş beynimiz algıda sıçıcılık yaşarkene farketmeden göbek yağlarından başlamışsın kendini kesmeye koymuşsun yarım ekmeğin arasına üzerine patates, salata, turşu sunmuşsun müşteriye...sonra bi bakmışsın ki ultra slim halinle kapalı bir oda da el kol bağlı buluvermişsin kendini...amanın sıcak havada bunları düşünüyor olmak bile fena yordu beni ama durun daha bitmedi...laf bulamadı çektirdi gitti dedirtmem kendime hüleeeeyyynnn !! :)

Dövlet hastanesinde doktor olmak mesela...düşünsenize normalde aklı zehir gibi çalışan Türk insanının en salakça davrandığı yegane yerdir hastaneler. Günde yüzlerce hasta ile uğraşırsın, sen ne desen algılamamaya ve salak salak sorular sormaya programlanmış onca insanın  kaç yüz tanesine sabır edebilirsin ki...Sonra Doktor benimle ilgilenmedi diye kendi salaklığını doktora mal etmeye çalış, yok yaaa vallahi yatın kalkın dua edin melek gibi doktorlarımız var. Ben olsam yanımda samuray kılıcı ilen mesaiye gelir laftan anlamayanın da kulağını saçını felan "hiiiyyaaa" nidasıyla tek hamlede kırpar, eline tutuşturur yollardım :) Bu salak hasta kişilerine kendimi itina ile dahil etmek isterim şahsen, çünkü bir sürü psikolojisi hasıl oluyor bünye de ister istemez, mantıksızlaşıyorsun. Poliklinikten dışarı adım attığın anda o mantık tekrar bünyeye dahil oluyor ne azzaayip dimi :)

Yağlı ciltli kokoş bir hatun olmak....ıyyyyyy en vahimi de bu. Giyinmişsin jilet gibi, son moda ne varsa üstünde ama öyle terlersin ki koltuk altından giysine ıslak dolunay misali yapışır o sıvı...hayır onca para verdiğine mi yanarsın, tekrar kuru temizlemeye gönderip sağ sağlim geri dönecek mi diye ettiğin vesveseye mi ? Ya makyaj durumu ikide bir yok rimel aktı, yok ruj taştı, ay takma kirpiğim mi çıktı, burnumun kenarı kaşınıyor ama kat kat fondöten süründüm kaşırsam renk değişikliği ne olacak..hay skiim keşke fondöteni de yanıma alsaydım, ama çok pahalı diye almadım hay kafama sçiim vesvesesi ki ben yaşadım bunları...eskiden çook eskiden ama, şimdi makyajı çok nadir ve gerekli hallederde yaptığım gayet rahatım :) (neandartel halimlen bile güsselim vesselam, onu demeye çalışıyom inceden...neden anlamıyorsunuz beni ama yaaa)

Temizlikçlik yapmak....bu sıcakta o kakneeem, o kendini bi bok zanneden hatunun evine gittin, ovdun ovaladın, halının tersini yüzünü sildin, koltuk dibi dipciği demeden, yatağın altında kokmuş içi dolmuş condomlar, pilleri bi yanda kumandası bi yanda koca zenci vibrosu bi yanda, potrişli kelepçeler bi yanda, aldın hepsini bi temiz pürü pak yaptın... ama ne oldu ?  O kaltak hala vıt vıt konuşuyor dimi, ay onu yeteri kadar temizlemedin, öff bu istediğim gibı olmadı, beceriksizsin  vıdı vıdı vıdı...sen bir elinde kova bir elinde kezzap karının karşısında haklısınız efendim mi diyeceksin...sakın ha !  bence öyle bi şey deme...ben senin yerinde olsam az önce tozunu aldığın pembe potrişli kelepçe ile ellerini arkasından kelepçeler, pipi değmemiş gırtlağının en bakir yerine kadar o zenci vibrosunu tek hamlede caaarrttt diye sokar en üst titreşim kademesinde bırakır...son olarak bağsurlu, karanfilli poposuna o kezzap şişesini kapağı açık şekilde sokup zafer naraları atan çılgın Zeyna edasıyla kapıdan mağrurca çıkar giderdim...tabi ki ücretimi de cüzdanından almak koşulu ile...ohhhh çok rahatladık dimi, mis oldu temiz oldu.... :)

İşte bu acayip sıcaklarda en zorlu işlerde çalışanların olumsuz durum portreleri...yani benim aklımdan sızan en vahşi şeyler bunlar, elbette ki sizler yine her zaman ki gibi benim zırvaladıklarıma değil kendi mantık süzgecinizden  sızanlara kulak verin eğer evet bu manyak doğru diyor diyoranız hemen bana haber verin birlikte psikiatriste gidelim çünkü böyle bir durumda demek ki sıcaktan mütevellit cinnet vakası yaşıyor olabiliriz karşılıklı olarak, yok ben almiim ben senden daha medeni davranabilirim diyorsanız sizi en samimi dileklerimlen tebrk ediyorum, ama en doğrusu tüm bunları okuyup gülmeniz..lan ne manyaklar var memlekette demeniz :)

Nickimsiz bu gece de aklından şuursuzca sızanları yazdı...denk gelip okuduğunuz için sonsuzzz teşekkürler...terledim bee gidip buzlu su içiim bari haydi kalın sağlıcakla :)

Not: Yanınızda yörenizde ki can dostlarınızla suyunuzu paylaşın..paylaşın ki içiniz, dışınız, ruhunuz, vicdanınız daha fazla serinlesin :)





1 yorum: