Translate

22 Temmuz 2014 Salı

Bu Mübarek Sıcaklarda Salakça Hayallerim ve Ben :) Voll.2

sıcaklardan bu şekil hissediyorum kendimi :)
Kill Bill Voll.2 filmi geldi aklıma bu yazının ikinci kısmını yazayım derken...hatun telkin yolu ilen kendini yürütmeyi başarır Japonya ya gidip Hattori Hanzo Kılıcı yaptırdıydı. Maksat "Hanzo" kılıcı yaptırmaksa.
Bizim burada ki Hanzolar kılıcın hasını yapardı ki hatun isteseydi dimi ama :))

Neyse konumuz  bu değil, benim salakça hayallerim. Buralara girmiim ben en iyisi.

Bu sıcaklarda makyaj yapmaya uyuz olan tek neandartel hatun benim...zira karma bir cildim var, makyajın ilk 1 saatinden sonra sıcaktan mütevellit akmaya başlayınca ya sürekli wc ye koşturup düzeltme yapmam lazım yada "amaan kim takar" dersem acuze2014 model hatun moduna bağlarım ki...bu gerçektir vallahi bak. Onun için naturel çirkinliğimlen pek bir mutluyum bu sacaklarda :)

Sıcaklarda en uyuz olduğum konulardan biride Atm kuyruğudur ki tam bir işkencedir bana göre..hadi belli bir yaş üstünü anlayayım da benim yaşlarımda yada benden daha genç insan modellerini neyin içine koysamda sallayıp uçursam diye düşünüyorum çoğunlukla. En gıcık olduğum da öğrenciler. Harç yatıryorlar güya bir el telefonda arkadaşına soruyor, olmuyor yeniden deniyor, araya dedidoku sıkıştırıyor, tırnağı kırılıp neredeyse ağlayacak gibi olanına kadar bir sürü cinsine rastladım. Yahu bunu senede 2-3 kere yapıyorsun neyini anlamadın daha diye sorup kafasını atm tuşlarına yapıştırasım var, sonrada beyninin pekmezi öylece akarken sakin ve huşu içinde bu durumu izleyesim, hatta anı olsun deyu birde hatıra fotosu çekerim o derece yani ....çok sadist gördüm kendimi ayyyyy!!! :))

hayran kaldım bu fotoya :)
Katmer katmer giyinip dolaşan hatun güruhu var bu sıcaklarda...üstüste giyinmelerine lafım yok Allah için ama leş gibi ter kokanının yanından geçtiğinizde o koku burnunuza yapışıp kalmıyormu aman Allahımmm. Yahu bu yaz günü o kıyafetleri en fazla 2 gün giydin diyelim ama 3 günü yıka, havalandır ne biliim işte bi şeyler yap. Zorun ne yani....temizlik titizlikten bahsederken mangalda kül bırakmayan hatunsun buna da dikkat et dimi ama....Bu tarz bi hatunsal yaratık gördüğümde o kıyafetlerin iç kısmını en iç karartıcı şekilde hayal ediyorum...koltuk altı kılları örme modeli olabilecek kıvama geleli epey bir olmuş, uç kısımları ter ve tuzun etkisiynen (le) sararmış, genital bölge amazon gibi kılla kaplandığı için kayıp insan modeli "hükümsüz, aranıyor" modunda ama kalın naylon çorabın ve terlemenin etkisiyle arayın belki bulursunuz şeklinde ara sıra onun bunun burnuna kaçan nahoş koku salgılar poziyonda stabil :) ayyy sıcaktan saç diplerinden eriyik madde gibi sızıyor olan aklımda Allahıııımmmmmmmm :)))

Çorap üstü sandalet ve terlik giyen insanlar...hayretler içinde hipnotize olmuş gibi bakar kalırım vallahi...o anda aklımdan kendimi bir an evvel soğuk suya atmak gelir, darlanırım, terleme katsayım iki katına çıkar ki bu sıcaklarda bataklık gibi terliyorum yani en sulu haliyle :))

Sado Kedinin gelecekteki hali :)
Ateş adlı kara köpeciğimizin ısrarla kendini bana dolayıp uyumaya çalışma çabasına uyuz olmaya çalışmak ve olamamak, çünkü seviyom napiim veleti...amanın bi görseniz minyatür ev foku şeklinde pek tatlı pekkk, evin paşası olan Bidiciğimizinde can dostu oldu...ah unutmadan Sado kedinin sabaha karşı o kıllicik bedenine aykırı koca göbeğiyle sanki göbek taşına yatıyormuş edasında gelip salla pati yüzüme yayılma seansları..işte bu sıcaklarda tek katlanabildiğim Tulumba Tatlısı tadında şekeri kıvamında durumlar...bağırsak durumlarından kediciğin sağlığını anlayacak kıvama bile geldim vallahi....

Yine uykum geldi yaaaa...iyi uykular arkadaşlar......



1 yorum: